Doğa ile başbaşa :7. Gün

7.gün:


Macahel'de güne günesli başlasak bile tepelerde ki toplanan bulutları görebiliyorduk. Yönümüzü Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan Mençuna Şelalesine doğru çevirdik.
Yolumuzun üzerinde,şelaleye gelmeden yaklaşık 10 km önce Çifte köprüler vardır. Bir durduk soluklandık,güzel fotoğraflarla ölümsüzlestirdik günümüzü. Ciselemeye başlayan yağmurla yudumladık çaylarımızı. İlerleyen saat, bulutlarla kararan hava yine bize programımızı değiştirtti ve döndük bu sefer Çamlıhemşin'e yönümüzü. Oraya vardığımızda yağmurdan eser yoktu.
Bu güzel ekiple son gecemizdi ve son geceyi doğada baş başa geçirme arzusu hepimizde ağır basınca kurduk çadırlarımızı orman icinde, dere kenarında güzel bir yere.
Akşam ateşi başında otururken karanlıklar içinden bir tulumcu ile oyun kurucu çıktı geldi. Tabii bu da bizim Ali'nin güzel sürpriziydi. Karadeniz türküleri söylendi, horonlar vuruldu,sohbetler edildi...
Ve şırıl şırıl akan su eşliğinde başım düşmeden yastığa uyumuşum mis gibi havada.
Sabah erken başladı hepimiz için. Vedalaşıp sözleştik bir sonra ki yayla programı için. Bu bir haftalık karadeniz seyahatinden cebimde kalanlar ise; güzel anılar, dostluklar,fotoğraflar ve yapılan planlar oldu.